De snelle manier: opsturen!

  1. Ga naar het opdrachtformulier vul deze geheel in, print hem uit... De schoenen in een doos, opdrachtformulier erbij en opsturen…
  2. Binnen twee weken worden ze door ons gerepareerd en weer naar u teruggezonden.
  3. Weer een week later wordt het reparatiebedrag, via de éénmalige machtiging* van uw rekening afgeschreven. *Mocht u het niet eens zijn met zo'n afschrijving dan kunt u nog altijd, gedurende 30 dagen, deze afschrijving 'terugdraaien'. Zo blijft u áltijd baas over uw eigen portemonnee!

• Direct na aankomst zenden wij u een e-mail om de ontvangst van uw schoenen te bevestigen.

• Vóórdat wij ze aan u terug sturen, zenden wij u wederom een e-mail zodat u weet dat de schoenen er aan komen.

  

4DCT3681U brengt ze naar een Cambreur reparatie-servicepunt.

Wij hebben verspreid door heel Nederland servicepunten alwaar u uw schoenen, ter reparatie, kunt inleveren. O.a. bij Bever. Klik hier voor adressen.

 

Ons telefoonnummer is 0528 – 350 552

Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zelf bij ons langsbrengen

Wij begrijpen best als u uw lievelingsschoenen niet wilt opsturen. Ze hebben u tenslotte overal gebracht en er zit vaak een verhaal aan vast. U mag ze natuurlijk ook bij ons langsbrengen in Elim* en zie zelf hoe schoenen gerepareerd worden.

Onze schoenmakerij grenst aan ons woonhuis, dus we hebben onze werkplek dicht bij huis. Op deze manier is het makkelijk om flexibele werktijden te hanteren en een goede service te verlenen. Wij zijn dan ook, buiten de gewone werktijden, vaak wel aanwezig. Wel wensen wij, indien u uw schoenen persoonlijk bij ons wil komen brengen, dat u van tevoren ons even belt voor een afspraak.

 

Ons adres is: Compagnieweg 7 7916 TZ Elim (gem. Hoogeveen) Tel. 0528 – 350 552

 

 Cambreur Speciaalschoenmakerij Compagnieweg 7 7916 TZ Elim | E-mail: info@cambreur.nl

Cambreur Speciaalschoenmakerij

Compagnieweg 7 7916 TZ Elim

Tel (0528) 35 05 52

E-mail: info@cambreur.nl

 

 

 

Mag ik u helpen?

cambreurwhatsapp

facebook  instagram  whatsapp